Huren van een voertuig voor een korte termijn!

Een uitstap, feestje of verhuis op de planning? Wij hebben de geschikte wagen voor elke gelegenheid


Verhuur Personenwagens

Een wagen huren klinkt lang niet zo gek als het lijkt. Een huurwagen is vaak de geknipte oplossing. Heeft u een defect aan uw eigen wagen en krijgt u geen vervangwagen tijdens het onderhoud? Renties heeft voor korte termijn een goedkope vervangwagen. 
Werft u een nieuw personeelslid aan en heeft u een aanloopwagen nodig gedurende de proefperiode? Heeft u een compacte auto voor een onvoorziene verplaatsing of eerder een ruimere wagen voor een lange afstand nodig? Zoekt u een break of minibus om met familie of vrienden op reis te gaan? Kom dan langs bij Renties, want bij ons bent u aan het juiste adres!

Verhuur Bestelwagens

Ruimtegebrek in uw wagen en u moet onverwachts iets leveren of verhuizen? Huur een verhuis- of bestelwagen met of zonder laadbrug. Wij bieden u de juiste bestelwagen aan en dit voor een correcte prijs. Met een rijbewijs B mag u de bestelwagen besturen. Met de technische controles en onderhoudsbeurten volgens de voorschriften van de autofabrikanten kan u veilig de weg op.

Verhuur Vrachtwagens

Wil u iets volumineus of grote hoeveelheden vervoeren, maar uw lichte bestelwagen is te klein? Piekmoment in uw planning en u zoekt tijdelijk vervangend vervoer? Renties kan u hiervoor vrachtwagens aanbieden in perfecte staat. Ze zijn voorzien van een laadbrug waardoor u de goederen efficiënt kan laden en lossen. Bovendien hebben onze vrachtwagens een automatische koppeling. Voor de huur van onze vrachtwagens heeft u een geldig rijbewijs C nodig met een bestuurderskaart die past in een digitale tachograaf.

Verhuur Minibussen

Een weekend weg? Op vakantie met het gezin? Plant u een daguitstap met vrienden of familie? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze minibussen zorgen voor een comfortabele reis. 

Renties staat voor vrijheid, kwaliteit en service. Dankzij de trekhaak bij sommige minibussen kan u een aanhangwagen bevestigen om gemakkelijk bagage/kampeermateriaal/fietsen mee te nemen naar uw vakantiebestemming.

Verhuur Koelwagens

Voor elk event, feest of aangelegenheid waarbij u koeling nodig heeft, hebben wij de gepaste koelwagen voor u ter beschikking. Stel zelf eenvoudig de gewenste temperatuur in. Onze koelwagens worden met de grootste zorg onderhouden en voldoen aan de hygiënische reglementering voor het vervoer en bewaren van voeding.

Verhuur Aanhangwagens

Renties heeft ook een assortiment aanhangwagens.

Verhuur Renties events

Zit u vast met de organisatie van uw exclusief feestje? Don’t worry! Dankzij onze verschillende opties zoals een springkasteel of een koelwagen maakt u van uw event een topdag. Kom langs en dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.