20/03/20

We moeten het eigenlijk niet herhalen dat we een onwaarschijnlijke tijd meemaken waarbij niemand de ernst en de draagwijdte had kunnen en durven voorspellen.

Ondertussen heeft de overheid ook voor de automotive sector bijzondere nieuwe maatregelen uitgevaardigd waardoor ook wij genoodzaakt zijn verregaande veiligheidsmaatregelen te nemen.

We hebben in functie van de door de overheid opgelegde maatregelen, alsook omdat wij de gezondheid van alle collega’s, onze klanten en leveranciers willen garanderen, beslist om enkel nog te verhuren op afspraak.

Een wagen of bestelwagen huren bij Renties kan nog steeds. Hier worden enkel afhalingen op afspraak georganiseerd zonder fysiek contact tussen onze medewerkers en onze klanten. Een afspraak maken kan via: 056 400 100

Momenteel kan niemand aangeven hoelang we dit moeten aanhouden maar zeker is dat we tot en met 5 april dit regime aanhouden. We volgen de beslissingen van de overheid op de voet en zullen ons aanpassen aan de vervolgmaatregelen.

We wensen jullie veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijden en hopen jullie allen binnenkort in veilige omstandigheden terug te zien bij Renties.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Tot binnenkort!

De directie en het team van Renties.