Scania S450 met PTO

€ 220 incl. btw
 • passagiers
 • deuren
 • g/km
 • Airco

Interesse in deze wagen?

Selecteer
vraag offerte aan
of bel +32 56 400 100

Deel deze wagen: 

Beschrijving

€0,40 per extra km incl. btw
Waarborg: €750
EURO 6

Vraag offerte aan voor andere en/of langere looptijden.
Exclusief brandstof
Exclusief kilometerheffing

Huur onze Scania S450 te Kortrijk - De Ultieme Transportoplossing

Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige vrachtwagen om aan uw transportbehoeften te voldoen? Overweeg dan om een Scania S450 te huren bij Renties. De Scania S450 is een indrukwekkende vrachtwagen die bekend staat om zijn uitstekende prestaties, brandstofefficiëntie en veelzijdigheid. Hieronder zullen we de voordelen van het huren van een Scania S450 bespreken en waarom deze vrachtwagen de perfecte keuze kan zijn voor uw transportbedrijf.

 1. Uitstekende Prestaties

Een van de belangrijkste redenen om een Scania S450 te huren, is de indrukwekkende prestaties die deze vrachtwagen biedt. De Scania S450 wordt aangedreven door een krachtige 13-liter Euro 6-motor, die 450 pk levert. Deze motor levert niet alleen voldoende vermogen om zware ladingen te trekken, maar zorgt ook voor een soepele en stabiele rit. Of u nu langeafstandstransporten uitvoert of in stadsgebieden moet manoeuvreren, de Scania S450 presteert altijd op topniveau.

 1. Brandstofefficiëntie

Een ander voordeel van het huren van een Scania S450 is de indrukwekkende brandstofefficiëntie. Scania staat bekend om zijn inspanningen om vrachtwagens zo brandstofzuinig mogelijk te maken, en de S450 is daarop geen uitzondering. Met geavanceerde technologieën zoals Opticruise-versnellingsbak en cruise control kan de S450 u helpen uw brandstofkosten te verlagen en uw winst te vergroten. Het verminderen van het brandstofverbruik is niet alleen goed voor uw bedrijfsresultaten, maar ook voor het milieu.

 1. Comfort en Veiligheid

De Scania S450 is ontworpen met het oog op zowel de bestuurder als de veiligheid van de lading. De cabine is ruim en comfortabel, met ergonomische stoelen en intuïtieve bedieningselementen, zodat de bestuurder zelfs tijdens lange ritten comfortabel blijft. Bovendien is de vrachtwagen uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS, ESP, en noodremsystemen, om de bestuurder en de lading te beschermen. De veiligheid staat altijd voorop bij Scania. Daarnaast is er een slaapplaats en is er een koelkast voorzien.

 1. Duurzaamheid

Scania heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De Scania S450 voldoet aan de strenge Euro 6-emissienormen en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de uitstoot te verminderen. Bovendien is Scania actief bezig met de ontwikkeling van alternatieve aandrijflijnen, waaronder elektrische en hybride opties, om de impact op het milieu verder te verminderen.

 1. Aanpasbaar aan uw behoeften

Een van de grootste voordelen van het huren van een Scania S450 is de veelzijdigheid van de vrachtwagen. U kunt deze aanpassen aan uw specifieke behoeften en toepassingen, of het nu gaat om het type lading dat u vervoert of de specifieke routes die u rijdt. Scania biedt een breed scala aan opties en configuraties, zodat u de vrachtwagen kunt aanpassen aan uw transportbedrijf.

Conclusie

Het huren van een Scania S450 kan een verstandige keuze zijn voor uw transportbedrijf. Deze vrachtwagen biedt uitstekende prestaties, brandstofefficiëntie, comfort en veiligheid, en draagt bij aan duurzaamheid. Met de mogelijkheid om de vrachtwagen aan te passen aan uw specifieke behoeften, biedt de Scania S450 een uitstekende oplossing voor allerlei transporttoepassingen. Overweeg de voordelen van het huren van een Scania S450 en ontdek hoe deze vrachtwagen uw transportactiviteiten naar een hoger niveau kan tillen.


Ontdek onze prijzen

 • Dagprijs: €220/dag incl. btw, 200km/dag inclusief
 • Weekprijs: €1.435/week incl. btw, 1.050km/week inclusief
 • Maandprijs: €4.000/maand incl. btw, 3.000km/maand inclusief

Tal van opties

 • Airco
 • Navigatie

Waarom huren bij Renties?

 • Ons constante streven naar perfectie, kwaliteit en service laat geen enkele wagen vertrekken zonder een grondige technische keuring.
 • Steeds de meest recente voertuigen in ons aanbod.
 • Een professioneel team adviseert en garandeert u een vlotte service.
 • Eigen depannagedienst met pechverhelping in binnen- en buitenland.
  Bel ons bij op bij pech
  of een ongeval op het nummer 056 400 110. Dit kan 24/24 en 7/7.
 • Verhuurformules op maat met vaste en transparante prijzen.
 • Wij spenderen de nodige tijd bij de aflevering van de wagen zodat u de wagen volledig onder de knie heeft voor u vertrekt.
 • Ontdek onze huurvoorwaarden hier.

Gelieve rekening te houden met:

 • Wanneer u een voertuig wenst af te halen de avond ervoor, deze dag nog in rekening gebracht wordt.
 • Wanneer u een voertuig niet voor 07u s ’morgens terugbrengt, ook deze dag in rekening gebracht wordt.
 • Het is aldus belangrijk goed te specifiëren welke afhaal en terugkomst datum u verkiest.

Interesse in deze wagen?

Vraag offerte aan Contacteer ons
of bel +32 56 400 100